Noordwijk – Meerdere partijen waaronder de VVD, krabden zich dinsdag achter de oren over de plus van ruim 4 miljoen over 2021. Te veel vond VVD-raadslid Bas Brekelmans. ‘Wij zijn geen commercieel bedrijf.’ Bij de voorjaarsnota was het resultaat bijna nul, maar bij de najaarsnota 3,8 miljoen positief. Volgens wethouder Roberto ter Hark is dat het gevolg van 1,6 miljoen extra rijksgelden en meer opbrengsten uit OZB en parkeren. Samen ruim 1 miljoen. Ook bleef een half miljoen investeringen op de plank liggen. Voor de raadsvergadering van 16 juni voorlopig een hamerstuk.

8 REACTIES

  1. Mooi om mensen met energiearmoede tegemoet te komen, niet tot maar 120% maar tot 140% van het sociaal minimum compenseren. Laat je sociale gezicht eens zien.

  2. Met het miljoen van het oude politiebureau erbij zou het 5 miljoen geweest zijn!! Maar met 4 miljoen kun je ook een hoop doen in het belang van de burger.

  3. Mo, ik ben het volledig met je eens “gestolen” geld van de burgers met rente terugbetalen aan je eigen inwoners zeker in deze voor steeds meer mensen een onbetaalbare ’tijden. Ook de parkeervergunning voor de inwoners die met 150% in 2021 werd verhoogd terug storten die verhoging!!! Welke politieke partijen gaan dit voor ons als inwoners regelen??Ik wacht in spanning af!

  4. Het zijn toch echte laden lichters daar op dat gemeente huis wij eisen ons geld terug wat we dit jaar als verhoging hebben gehad stelletje dieven mooi weer spelen met ons geld .

  5. Het blijft angstvallig stil in de politieke hoek omtrent deze DIEFSTAL van de inwoners. Zeker allemaal naar markt onder de linden om zich zo positief mogelijk te presenteren naar de bevolking. Trap er niet (meer) in mensen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in