Voorhout – Verschillende raadsleden in de gemeente Teylingen zijn verbaasd dat het college van burgemeester en wethouders nog eens 600.000 euro vraagt voor het uitvoeren van de uitbreiding van sport- en recreatiepark Elsgeest in Voorhout.

Hoewel de raadsleden begrijpen dat de kosten voor de uitbreiding van Elsgeest hoger zijn geworden doordat het plan voor de uitbreiding al vele jaren loopt, verbazen zij zich erover dat het college het verzoek voor het beschikbaar stellen van de extra 600.000 euro niet door middel van een apart raadsvoorstel heeft gedaan. In plaats daarvan heeft het college het verzoek opgenomen in een raadsvoorstel dat gaat over de voortgang van de begroting voor het jaar 2020. Daardoor kon er niet inhoudelijk over het beschikbaar stellen van het bedrag worden gesproken. Hoewel alle fracties donderdag tijdens de raadsvergadering wel instemden met het beschikbaar stellen van het bedrag, willen zij over de gang van zaken wel verder praten in de eerstkomende vergaderingen van de raadscommissie Welzijn en Ruimte.

Overigens liet wethouder Arno van Kempen de raadsleden wel weten dat hij niet kan garanderen dat het bedrag voor de uitbreiding van Elsgeest niet nog hoger op zal lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in