Teylingen – De politie heeft woensdag een verdachte opgepakt die mensen in het gezicht spuugde. Uit Voorhout en Sassenheim kreeg de politie meldingen dat iemand willekeurig anderen in het gezicht spuugde. Aan de hand van een goed signalement kon een verdachte worden aangehouden. De politie vraagt mensen die het ook is overkomen om zich te melden via 0900-8844.

2 REACTIES

  1. Ik hoop dat deze persoon een hele zware straf krijgt want ik had vernomen dat er voor een verkrachtingszaak alleen maar een taakstraf werd gegeven. Is dit moord op voorbedachte rade? Zoals ik hier naar kijk op dit moment. Misschien overdreven wat ik nu schrijf maar het kan een dodelijke afloop krijgen in de nabije toekomst aan een van oudere van hen die het aangaat. Een flinke straf dus!

    Leen Zandbergen

  2. Kort geleden een persoon veroordeeld tot 10 weken celstraf voor een vergelijkbaar feit. Wat mij betreft veel te kort. Kan een goede straf bedenken maar zal hem maar niet vermelden. Ik ben van mening dat een ieder die strafbare feiten pleegt gerelateerd aan deze crisis extra zwaar gestraft moet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in