Foto PB

Noordwijk – Moeten we de ambtenaren nu wel of niet apart danken voor hun werk in coronatijd? De gemeenteraadsleden zijn hier nog niet uit.

Raadslid Bas Knapp (VVD) stelde woensdagavond voor om een ‘motie van dankbaarheid’ aan te nemen, waarin het college van burgemeester en wethouders wordt opgeroepen om alle ambtenaren ‘op passende wijze te danken voor de geleverde inspanningen’. Een staande ovatie leverde dit voorstel niet op.

Fractievoorzitter Louis Koppel (GroenLinks) gaf aan veel waardering te hebben voor de ambtenaren, ,,Maar dat geldt ook voor de horeca, het onderwijs en ondernemers. We moeten niet alleen de ambtenaren bedanken.’’ Onder meer de raadsleden Rodenburg (NZLokaal), Brink (PUUR) en Van Bockhove (Lijst Salman Noordwijk) waren het hier mee eens. De stemmen staakten op 13 voor en 13 tegen, mede omdat NZLokaal verdeeld stemde. Op 26 januari gaat de raad opnieuw besluiten of de ambtenaren nu wel of niet apart bedankt moeten worden.

3 REACTIES

  1. Jo wat hebben die ambtenaren het toch zwaar de verpleegsters in zieken huizen die hebben het zwaar daar moeten die ambtenaren voor klappen.

  2. Hier is vast een foefje mee gemoeid zoals het schouderklopje voor mantelzorgers, deze krijgen dan korting tot een bepaald bedrag van de erfbelasting.. welke knappe kop kan de achterliggende reden voor deze ‘dankbaarheid’ even opgraven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in