Lisse – Een recordopbrengst van ruim 12,8 miljoen euro voor de nationale Grote Clubactie werd donderdag bekend gemaakt. Negen verschillende verenigingen uit Lisse hadden bijgedragen aan dit saldo met een opbrengst van 13.638 euro. Leden konden loten kopen voor 3 euro, waarvan 80% van de opbrengst naar de club ging.

De grootste opbrengst uit Lisse kwam van de St. Willibrordschool met 4.317 euro. Scoutinggroep Shawano’s eindigde op de tweede plaats met 3.999 euro. Atletiekvereniging De Spartaan bracht 2.778 euro op en Scouting Lisser Kaninefaten 1.014 euro. Andere clubs die meededen waren Speeltuinvereniging Kindervreugd (588 euro), Badmintonvereniging Lisse (369 euro), VC Liusna (219 euro), Da Capo Lisse (192 euro) en Schaakclub De Zwarte Pion (162 euro)

De Grote Clubactie steunt verenigingen met het opbrengen van extra inkomsten voor een gezond verenigingsleven in Nederland. Zelfs in duurdere tijden wilt de organisatie er voor zorgen dat verenigingen hun leden materialen en voorzieningen kunnen bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in