archieffoto

Noordwijk – Het college van B & W heeft vergunning verleend voor de bouw van een supermarkt aan de Kerkstraat/Bronckhorstraat, het zogenoemde Hoogvliet-terrein. Het gaat om een plan uit 2015 dat aangepast is en waar de Raad van State een oordeel over uit gesproken heeft. Dat oordeel zorgt er voor dat B & W zich opnieuw moesten uitspreken over de vergunningsaanvraag en dat positief hebben gedaan. Het gaat om 1682 m2 supermarkt met aan de zijde van de Bronckhorstraat en Raadhuisstraat parkeren op de begane grond. De gevel is veranderd vanwege de eisen van welstand. Het zijn meerdere soorten gevels die historiserend worden gebouwd in twee lagen waarvan de tweede laag, de kaplaag, een nepgevel is waarachter geen verdieping zit. Het plan voor een supermarkt op deze plek speelt al vele jaren.

6 REACTIES

  1. Nog meer verkeer de mensen kunnen nu al niet parkeren wat een idioot plan . De gemeente had zelf die grond moeten kopen dan hadden ze een hoop mensen er een plezier mee kunnen doen .Maar ze hebben zeker weer zitten slapen toen het te koop stond .

    • Ja inderdaad, wat is dit nou voor wanbeleid, dat wordt dan de vierde supermarkt in Binnen. Wij vlok van het zee worden hiermee zwaar gecucked!

  2. Nee, ze weten niet wat voor een supermarkt er komt.De Gemeente en de bouwer moeten dat weten, maar de mensen worden voor dom

    gehouden.Wedden dat er van een bestaande supermarkt een tweede komt !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in