Sassenheim – Na het succes van afgelopen seizoen start Welzijn Teylingen opnieuw met de Verhalentafel.

Bij de verhalentafels komen kleine groepjes van 5 tot 8 personen onder begeleiding bij elkaar om leuke, mooie, grappige of bijzondere verhalen te vertellen aan elkaar. Het is de plek om samen in informele sfeer herinneringen op te halen, te delen én te horen. De verhalentafel is een reeks van 6 wekelijkse bijeenkomsten en gaat op dinsdag 13 september van 14.00 tot 16.00 uur bij Sassembourg in Sassenheim van start.

Voor gehele reeks geldt een eigen bijdrage van € 7,50. Aanmelden kan per mail: [email protected] of telefoon: 0252- 231805.

1 REACTIE

  1. Het was gisteren – nadat Pieter Willemse mij op het idee gebracht had om mee te gaan – een bijzondere ervaring om de verhalentafel mee te maken. Tot mijn schrik werd mij gevraagd mijn verhaal te doen, waarvan ik gehoopt had dat dit pas later ‘n keer zou gebeuren. Ik had er gewoon – omdat ik vaak emotioneel word- voorlopig geen zin in . Toch verliep het doen van mijn verhaal veel positiever en met gelukkig nauwelijks emoties, waar ik blij mee was. Graag meld ik me aan bij de verhalentafel, waarvan ik nu gaa uitzoeken hoe dat werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in