De Zeehonk, een van de fusiescholen

Noordwijk – De nieuwe fusieschool Zeehonk Wakersduin vraagt om extra aandacht van verkeersdeelnemers rond de Quarles van Uffordstraat.

Maandag starten de scholen weer en voor Zeehonk Wakersduin betekent dit een nieuwe schoolroute voor veel leerlingen. Alle onderbouwleerlingen van de fusieschool worden gehuisvest op locatie Zeehonk in de Julianastraat. Een deel van hen zal dus dagelijks de drukke Quarles van Uffordstraat moeten oversteken. In overleg met de gemeente zullen daar lichtsignalen komen.

Ook als alle leerlingen over twee jaar gehuisvest zijn in de nieuwbouw aan de Hoogwakersbosstraat, zal de oversteek van de Quarles gebruikt blijven worden door de kinderen die in het “oude zeedorp” wonen.

7 REACTIES

  1. En wat denk je van de Raadhuis straat ook een chaos parkeren op de stoep en de zebra kinderen die naar Bronkhorst school gaan steken een levensgevaarlijke weg over .

  2. Vroeger werd dit ook door ouders van de kinderen gedaan, misschien kan dit weer binnen de ouderraad worden opgenomen, werkte toen prima!

  3. Werkende ouder jullie willen teveel denk je dat het 50jaar geleden ons zomaar kwam aan waaien. Nu twee auto’s een groot huis dure vakanties niet voor iedereen hoor .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in