Verkeersonderzoek in centrum Noordwijk-Binnen

Noordwijk – Gemeente Noordwijk voert de komende maanden een onderzoek uit naar het verkeer in het centrum van Noordwijk-Binnen. Gekeken wordt onder meer naar de manier waarop het verkeer door het centrum stroomt, de bereikbaarheid, het parkeren en de verkeersveiligheid.

Deze week viel bij zo’n 1000 adressen een uitnodiging op de mat om zich te melden bij Digiloog. Hier kunnen deelnemers alles kwijt wat ze belangrijk vinden over het onderwerp. Op die manier hoopt de gemeente de verkeersproblemen in kaart te brengen en hoe die kunnen worden aangepakt.

Het onderzoek moet in augustus klaar zijn. Het rapport zal eind oktober verschijnen en dan worden aangeboden aan B&W.

7 REACTIES

  1. Wij wonen in de Raadhuis straat de drukste straat van binnen geen folder gehad .Dit wordt het 3 de circulatie plan van de gemeente Noordwijk met die andere twee is nog nooit iets gedaan maar het heeft al wel een tonnetje gekost aan een of ander Bureau. Ten eerst zou ik de Raadhuis straat een richtings verkeer maken .Van af de molen straat en van het gemeente huis allen tot de garage van de Digros .Dan kunnen ze uit de garage rechts af het scheeld de helft aan verkeer en dan kunne de leverancier ook goed uit de weg .Het is maar een idee en het kost niks .

  2. En een hoop stikstof minder daar gaat het toch ook een betje om .Zee is een zogenaamd kuuroord .en in binnen mag alles ik hoef dit niet te schrijven want de burgemeester woont ook in de Raadhuis straat.

  3. In kuuroord Zee kun je, bij mooi weer, heerlijk op een terras genieten van de stilstaande auto’s in de file. En gezonde CO2 en fijnstof opsnuiven.

  4. Je staat met de fiets in de file, raadhuisstraat moet 2 meter breder, openen doorgang tussen gemeentehuis en kerk zoals vroeger, en er was sprake dat de dirk via Weteringkade zou rijden maar dit werd door bemoeienis van ingehuurde oud burgemeester Groen teruggedraaid. Kortom nutteloos onderzoek, dit kost niets, alstublieft.

  5. De boulevard is gedegradeerd tot parkeerplaats, met auto’s aan beide kanten van de boulevard, voor tweewielers een gevaarlijk parkoers. Tevens is het parkeerprobleem in de kern van Noordwijk binnen een groot probleem, met name rondom de Molenstraat.

  6. In de Zandvoortsestraat en div omliggende straten het levensgevaarlijk op de hoek parkeren aanpakken. je kan de bochten geen eens goed nemen en het uitzicht op fietsers heb je niet, om niet te spreken over de brandweer die er niet door kan. De gemeente weet het al jaren maar doet er niets aan laat die Boa maar eens een rondje daar lopen en handhaven. ipv op t strand wandellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in