Foto Google Streetview

Noordwijk – Op het gemeentehuis circuleren vier tekeningen om een algehele aansluiting van de Verlengde Beeklaan op de provinciale weg N206 te realiseren.

Dat liet wethouder Theo Alkemade dinsdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering weten, naar aanleiding van vragen door PUUR-fractievoorzitter Taetske Visser-Danser. Maar het gaat nog wel even duren, voordat duidelijk wordt welke variant het moet worden.

Door alle coronamaatregelen is er veel minder verkeer en de eerder gehouden tellingen zijn volgens de wethouder niet meer representatief. Er moet een nieuwe verkeerstelling komen. ,,We moeten afwachten tot het verkeer genormaliseerd is en dan bekijken of de ontsluiting er moet komen.’’ Alkemade kan niet aangeven wanneer dat zal zijn. Bij iedere ontsluitingsvariant zal rekening gehouden worden met de ecologische zone.

3 REACTIES

  1. Lees: de ontsluiting ri. Amsterdam (Noord-Holland) krijgt opnieuw geen prioriteit op het provinciehuis in Den Haag (Zuid-Holland). Zie ook de aansluiting van het busvervoer op station Sassenheim: op tijd ri. het zuiden, een mismatch ri. het noorden. Hoe een klein land nóg kleiner kan zijn?

  2. Ze trekken bij die provincies liever 1.5 miljoen uit om te kijken voor een noord variant in de bollen streek en het heeft al 1,5 milj gekost dus 3milj daar hadden ze een mooi viaduct voor kunnen maken .Maar ja het is toch maar geld van de belasting betaler.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in