‘Verkeersonveilig voor cliënten ’s Heeren Loo’

Het Julianahofje

Noordwijk – Het bouwplan voor het Julianahof zorgt voor onrust in de directiekamer van ’s Heeren Loo. Dat blijkt uit een brief aan de gemeenteraad, die namens ’s Heeren Loo ondertekend is door directeur Greet Houtekamer en managers Karin Wetting en Sacha Weltings.

Met name de verkeersveiligheid voor hun cliënten en medewerkers op de locatie Albertus van Velsenstraat en Dagbesteding Paspartoe is een bron van zorg. Het gaat de directie niet om de bouwplannen, maar wel om de verkeersveiligheid. Daar is volgens het trio te weinig aandacht voor. “De verkeersvariant waarover de gemeente op 29 september gaat stemmen is een variant waarbij wij grote bezorgdheid hebben over de veiligheid. Het in- en uitstappen in cliëntenvervoer wordt risicovol en de bochten (in de weg, red.) maken de situatie voor alle weggebruikers onoverzichtelijk.”

De directie hoopt dat de gemeenteraad kiest voor verkeersvariant 2; waarbij eenrichtingsverkeer vanuit de Bronkhorststraat komt. De gemeenteraad neemt de brief van ’s Heeren Loo tijdens de raadsvergadering mee in haar overwegingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in