Foto: Google Maps

Noordwijkerhout – Op de Koninginneweg in Noordwijkerhout wordt vaak te hard gereden, drempels werken niet en kruisingen zijn onoverzichtelijk. Dat schrijft het CDA aan het college van B & W. De partij zegt ook dat er mogelijk matige handhaving is door speciale ambtenaren, de BOA’s. Het CDA wil weten van B & W of deze problemen bekend zijn. Ze vraagt ook om de situatie te onderzoeken en eventueel maatregelen te nemen ter bevordering van de verkeersveiligheid.

7 REACTIES

  1. Graag ook alleen parkeren in de parkeerhavens. Staan vaak (zeker het gedeelte van de havenstr naar viaductweg ) aan beide kanten.

  2. Persoonlijk zou ik de gehele Koninginneweg een eenrichtingsverkeer weg maken met fatsoenlijke heuvels erin om de snelheid eruit te halen. Gezien de reactie van Plug, zou ik hierbij kiezen om met de gewonnen ruimte in te zetten op schuine steekvakken voor auto’s, dan kan je er veel kwijt.

    Ook zou ik eens kijken naar de rare doorgetrokken witte streep van 3 stenen breed richting het eind van de Koninginneweg. Volgens de verkeerswet mag je niet over een doorgetrokken witte streep rijden, lijkt mij dat die moet verdwijnen. Dat is een beetje een “raar” streepje!

  3. Precies het zelfde als de andere kant van de n206 op de Meander! Word ook veel te hard gereden!!! Maar er zal pas verandering in komen als er wat gebeurd!!? Dit is iets wat ook al vaker is neergelegd bij de gemeente en politie!

  4. Maandagsewetering ter hoogte van duindoornstraat word ook veels te hard gereden is een 30 kilometer zone maar ze rijden daar gemiddeld 60 !!!
    Mag ook wel eens iets aangedaan worden.

  5. Ik vind het wel fijn dat er hier en daar nog wat te hard wordt gereden anders slibt alles zo dicht.. er wordt flink overdreven, de getallen die men hier noemt zijn uitzonderingen en geen gemiddelde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in