Noordwijk/Noordwijkerhout – PUUR heeft vrijdag in Noordwijkerhout haar verkiezingscampagne afgetrapt. Alle 50 kandidaten werden gepresenteerd,net als een speciaal voor de campagne vervaardigde boodschappentas.

De lijst van PUUR wordt aangevoerd door Gerben van Duin (ruim 16 jaar actief als wethouder en locoburgemeester in Noordwijk). Samen met Astrid Warmerdam (bekend als CDA-raadslid in Noordwijkerhout) en Toon van Tol (uit De Zilk) vormt hij het gezicht van PUUR. Zij worden ondersteund door kandidaten uit alle drie de dorpen.

Met de boodschap ‘Lokaal voor elkaar’ richt PUUR zich met de tien pijlers van het programma als enige lokale partij op de hele nieuwe gemeente.

7 REACTIES

 1. Lekkere milieu vriendelijke tassen trouwens, maar niet heus.
  Puur ongeloof want eerst tegen de fusie en als puntje bij paaltje komt draaikonten en vooraan staan om de fusie groen licht te geven?!

 2. Ik geloof ze niet. Vanalles belooft de vorige keer, en niets gedaan. Niks noppes NADA.

  Zitten er lekker voor zichzelf. Warme billetjes op het pluche. Eens maar nooit meer!!!!!!

  Groet, kees

 3. Geen kosten verhoging mnr van Duin beloofd is beloofd dan maar een keer aan de inwoners denken inplaats van al die duren objecten waar je lekker mee kan scoren .Moeten wij die zeven sterren betalen .Alles wordt uit besteed voor een kapitaal aan geld .acties tegen wind molens van een ton jullie lijken wel sinterklaas maar die geeft alleen op vijf dec .

 4. Ach dat is toch met elke partij? Wat te denken van de heer Salman op het pluche. Zetel niet willen opgeven in het college ondanks de fusie. Broerlief de ‘onafhankelijke ijzers uit het vuur proberen te halen. Laat mij niet lachen.

 5. Beste Kees, is niet iedere politicus en politieke partij zoals jij beschrijft. Met verkiezingen van alles beloven om erna niets van de beloftes waar te maken. De eerste politicus die doet wat ie zegt moet ik nog tegenkomen. Het zijn allemaal leugenaars en draaikonten.

 6. Beste.

  Fijn dat de stemming er al lekker inzit richting de verkiezingen, ik wens iedereen veel wijsheid met het uitbrengen van haar/zijn stem op 21 november en daarna op naar Noordwijk 2.0.

  Cock Jue
  Raadslid Puur Noordwijk
  Ps na 31-12-2018 weer gewoon burger van onze mooie gemeente.

 7. Geen lasten verhoging voor de Noordwijkers aan me hoela allemaal mooie worden De ozb gaat voor de Noordwijkers met 3%omhoog .Maar mnr v Duin krijgt een extra je van de regering maar die gaat in de pot en niet naar de gewone mensen .Er zal wel weer een groot project op stapel staan .Waar ze mee kunnen scoren Puur Noordwijk zeg maar puur VVD.gr Een gewone Noordwijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in