Noordwijk – De verkoop van het prestigieuze nieuwbouwproject Hotel en Residence van Oranje is gestart.

Hotel van Oranje krijgt een metamorfose, met onder andere de toevoeging van twee etages, 7 in totaal, en luxe 5-sterren-plus kamers en suites. Ook de wellness wordt fors uitgebreid. De rest van het huidige complex zal plaats maken voor twee gebouwen met 70 luxe appartementen en penthouses. Bewoners daarvan kunnen een beroep doen op de service van het hotel. Volgens algemeen directeur Jaap Liethof van de Hotels van Oranje is nog voor het project op de markt kwam al 20% verkocht.

De bouw start in het eerste kwartaal van 2022. Het pand van Hotel van Oranje moet in het strandseizoen een jaar later weer geopend zijn. De oplevering van Residence van Oranje staat gepland aan het einde 2024 of begin 2025.

12 REACTIES

  1. Waar is de vuurtoren eigenlijk gebleven? Is die soms ingepalmd? Of valt hij in het niet bij die groten beton kolossen. Zo gaan we als dorp steeds meer op Scheveningen lijken.

  2. Wordt zeker sociale woning bouw voor de Noordwijkers nog meer van dat volk dat de gemeente raad in de hand heeft .Als ze er wonen zullen ze wel een privé strand eisen .

  3. “De menselijke maat” noemen ze zoiets. Het groot-kapitaal zegeviert weer eens in ons VVD-dorp. De “lokale” partijen laten het gebeuren en kibbelen verder.

    • Nog 80% te gaan, jammer dat deze plannen zijn goedgekeurd, trekt ook weer type mensen aan, waar Noordwijk niet op zit te wachten, denk oa aan investeringen met geld waar een luchtje aan zit(onvermijdelijk met dit soort bedragen)

  4. Maar de Burgemeester is er trots op hoor op die prachtige plannen!! Weten we ook gelijk waar de wind vandaan komt. Is ook wel fijn toch??

  5. Nog meer dystopisch beton wat over 40 jaar het aankijken niet meer waard is. Al kun je je afvragen of er überhaubt nog schade aangericht wordt aangezien de treurige metamorfose van ‘onze’ boulevard al een tijdje geleden was ingezet.. 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in