Warmond – Het vernieuwde sportpark Overbos is in het weekend geopend door wethouder Reny Wietsma-Biesbroek. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van Warmunda 1 tegen Hazerswoudse Boys was het één groot feest op het vernieuwde sportpark.

Zaterdag 1 oktober stond in het teken van de opening van het vernieuwde sportpark van de plaatselijke SV. De dag werd aangevangen met een demonstratie, gegeven door de handbaljeugd samen met de dames 1 van de handbaltak van SV Warmunda. Al enige jaren is SV Warmunda een omnisportvereniging en was het hoog tijd om de integratie van de handbal beter te faciliteren. Dat was één van de redenen om het handbalveld een prominente plek op het sportpark te geven (voor de kantine). 

Na de demonstratie van de handbal was het heugelijke moment daar om onder toeziend oog van vele vrijwilligers, sponsoren en andere aanwezigen het sportpark officieel te openen. Tijdens de toespraak van kersverse voorzitter André Bunders werd nog maar eens aangehaald waar een kleine club groot in kan zijn, met de hulp van alle vrijwilligers heeft een kleine club als Warmunda een grootste prestatie neer weten te zetten met het vernieuwde sportpark . Na de verscheidende mooie woorden was het officiële gedeelte aangebroken en werd buiten door Wethouder Reny Wietsma-Biesbroek het sportpark officieel geopend. Op dat moment kwamen de spelers van Warmunda 1 het veld op onder luid geknal van vuurwerk.

Het eerste elftal heeft de opening nog meer glans weten te geven door de eerste wedstijd op het vernieuwde natuurgrasveld met 2-1 te winnen. Op het vernieuwde terras werd de wedstrijd -onder het genot van een hapje en drankje- uitgebreid besproken. De dag werd in de kantine afgesloten met een heus openingsfeest dat tot de late uurtjes doorging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in