‘Verplaats uitzichtpunt’

(archieffoto)

Noordwijk – Het uitzichtpunt aan het einde van de Koningin Wilhelmina Boulevard moet verplaatst worden.

Dat vindt gemeenteraadslid Rommie van Dokkum (PvdA). Ze vindt het uitzichtpunt een leuk plekje om even te zitten en te kijken naar de bedrijvigheid op het strand of het ondergaan van de zon. Maar tegenwoordig is er te veel bedrijvigheid in het gebied voor dit onlangs gerenoveerde uitzichtpunt. Daar verschijnt namelijk de nieuwbouw voor de Reddingsbrigade en de Zeilvereniging, waardoor het uitzichtpunt nu nog maar een beperkt uitzicht heeft.

Van Dokkum wil daarom weten of dit uitzichtpunt verplaatst kan worden in noordelijke richting, zodat de gebruikers weer kunnen genieten van de Noordzee.

4 REACTIES

  1. Prima idee om dit punt te verplaatsen Alleen jammer dat dit voor de renovatie is bedacht! De oorzaak daar van is volgens mij gelegen in het feit dat de heren die dit afschuwelijke plan hebben beoordeelt niet in de gaten hebben gehad hoe opzichtelijk dit gebouw is geworden.Dit gebouw past totaal niet bij de nieuwe strandpaviljoens die meestal wel met smaak zijn ontworpen! Waarschijnlijk alleen naar de altijd fantastische plaatjes van de architect hebben gekeken die altijd de waarheid verdoezelen. En wie gaat de verplaatsing van het gerenoveerde uitzichtpunt weer betalen. Ja juist u raad het al de belastingbetaler.

  2. Dit hadden ze toch zien aankomen 50 meter naar links en je had niks gezien van dat gebouw wat er niet uit ziet .Zitten ze nu allemaal te slapen er is een mnd of 5 geleden een hele nieuwe straat in gegaan op dat uitkijk punt .Het mag weer alles kosten .Geef maar uit van de burger .jonge jonge !!!!!!!!!

  3. Ja, weer verspilling van gemeente geld. Het is inderdaad een lelijk gebouw. Past totaal niet bij de andere strandpaviljoens en bederft het uitzicht op het rustpunt. Strakke actie hoor !!!
    Beste is dat er goeie ZW storm komt windkracht 11 spoelt het vanzelf weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in