In mei 2020 werd de eerste paal geslagen voor het nieuwe SJC-complex (foto Johanna Oskam)

Noordwijk – De bouw van het nieuwe complex van voetbalvereniging SJC met een verdiepte sporthal is vertraagd. Er zijn problemen geconstateerd bij een gerealiseerde wand. Dat heeft de gemeente Noordwijk aan de voetbalclub laten weten. De gemeente schrijft dat een belangrijke wand niet over de juiste eigenschappen beschikt. Komende week moet een oplossing duidelijk zijn. In de week van 19 april zullen de gevolgen voor de planning bekend zijn. De oplevering van de nieuwbouw en de resterende velden is nu al vertraagd. Volgens de club is duidelijk dat de geplande opening eind september niet gehaald wordt.

2 REACTIES

  1. Toezicht

    Als u gaat bouwen of verbouwen heeft u altijd een omgevingsvergunning nodig. Tijdens de bouw komen toezichthouders van het bevoegd gezag langs op de bouwplaats. De toezichthouders controleren dan of er wordt gebouwd volgens de verleende omgevingsvergunning en de geldende regels uit het bouwbesluit. Tijdens deze controles letten de toezichthouders ook op de kwaliteit van het bouwwerk en op de veiligheid op en rondom de bouwplaats.

  2. De zoveelste blunder van dat bedrijf wat de bouw vergunningen afgeeft .Er is blijkbaar weinig kennis bij die mensen kost weer een hoop geld .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in