Piet van der Zwet, Cor en Judith de Rooij, Janine Singels, burgemeester Arie van Erk

Hillegom – Vier Hillegommers zijn donderdag Koninklijk onderscheiden. Ze zijn alle vier benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Piet van der Zwet heeft zich van 1998 tot 2017 ingezet als bestuurslid en penningmeester van buurtvereniging ‘De Buurt’. Hij sinds de oprichting van deze vereniging betrokken en heeft vele activiteiten in en voor de buurt georganiseerd. Sinds 2009 is hij vrijwilliger bij Stichting Muziektheater Duin- Bollenstreek (Mubo). Ook was Van der Zwet jarenlang begeleider bij het schoolkamp van basisschool De Egelantier.

Janine Singels-Deen zet zich in bij speel-o-theek Kindervreugd in Hillegom, sinds 2010 als voorzitter. Een kleine greep uit haar activiteiten: inkopen van speelgoed, vrijwilligers werven en inwerken, aanwezig tijdens openingsuren en de boekhouding bijhouden.

Judith de Rooij-Van Gaveren maakte zich sinds 1997 tot dit jaar verdienstelijk als coördinator van alle vrijwilligers, mede-beheerder en gastvrouw van ouderenontmoetingscentrum Het Pluspunt. Zij was verantwoordelijk voor het maken van de roosters, zette de zaal klaar, ontving de gasten bij activiteiten en zorgde voor de versnaperingen. Sinds 1970 is zij lid van badmintonclub Hillegom. Bij deze vereniging heeft zij diverse functies vervuld.

Cor de Rooij kreeg net als zijn echtgenote Judith een onderscheiding. Ook hij zette zich van 1997- 2018 in bij ouderenontmoetingscentrum Het Pluspunt. Hij was belast met de inkoop, het onderhoud van het gebouw en materiaal en was aanspreekpunt voor gebruikers en huurders. Verder was hij samen met zijn vrouw gastheer bij activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in