foto: Bruisend Noordwijk in betere tijden

Noordwijk – Jacqueline Groenewoud, de nummer 5 van de kieslijst van Bruisend Noordwijk, is weg bij de partij. Dat maakte ze zelf bekend via Facebook. De reden is persoonlijk. Het is de vierde kandidaat die vroegtijdig opstapt bij de partij. Eerder deden dat de toenmalige nummer 2 Johan van Hameren, de toenmalige nummer 5 John Gietelink en de nummer 9 Joost van Hameren. De partij heeft nu nog negen kandidaten die actief mee doen. Lijsttrekker Jaap de Moor maakte ooit deel uit van NZLokaal, maar stapte daar ook op en ging als zelfstandig raadslid verder.

5 REACTIES

  1. Gaat lekker, echt een verbindende partij hoor. Dat belooft veel goeds voor de komende raadsperiode. Op naar de 0 zetels zou ik zeggen. Dan kan dhr. De Moor ook geen zetels meer roven 😉

  2. Verwarring alom. Het is een toevallige samenloop van persoonlijke beslissingen – we leven in een vrij land – Bruisend Noordwijk stelt hoge eisen aan kandidaten, omdat wij als nieuwe partij ambitieuze doelen hebben.

    Namens Bruisend Noordwijk, Cath̩rine Vergouw Рnr. 10 (lijstduwer), partij 9. Met veel toewijding en positieve gevoelens sturen we aan op verbinding met elkaar, voor elkaar. Voor alle dorpskernen; samen met alle inwoners naar een mooier Noordwijk.

  3. Mooi dit soort stemmingmakerij maar wie zegt wat er dan speelt? Zover ik weet was het olijke trio Gietelink/Van Hameren al weg voor het indienen van de lijst. Groenewoud stapt op vanwege persoonlijke redenen. Dat kan van alles zijn. Niet echt een journalistiek en objectief verhaal. Hoop suggestie, weinig inhoud…

  4. NZlokaal? Dat is toch die Partij waar de wethouder Sjaak van den Berg van het huidige zittende college lid van was? Was het niet zo dat zijn partij met hem onlangs in onmin is geraakt en hem eruit heeft gezet, volgens het artikel in het lokale krantje “De Noordwijker” en het artikel op BO van 19 december 2021? Over verbindende partijpolitiek gesproken. En zo waren er meer toch die eerst op de lijst stonden van NZ-lokaal voor deze verkiezingen en er nu niet meer op staan. Ik neem als voorbeeld Michel Braam. Die was toch volgens het bericht op blik op noordwijk van 24 januari 2022 Lijstduwer van de partij NZlokaal? Ik zie hem nergens meer op een lijst staan. Op de foto bij het artikel was hij kennelijk al afgeplakt, zie het artikel. Als we het dan hebben over “hommeles in een partij”. En daar zie of hoor ik BO niet over. Wellicht omdat het om een persoonlijke keuze gaat. Maar over objectieve journalistiek van BO gesproken!! Ik hoor Trump al schreeuwen: “fake news”. Nou ik snap die Jaap de Moor wel!! Op tijd het zinkende NZ-lokaalschip verlaten. Om vervolgens met je eigen zuur verdiende zetel hard aan het werk te gaan in een nieuwe partij voor ons als burgers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in