Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Gemeente Noordwijk organiseert vier VisieCafés. Hierin gaat de gemeente met inwoners, maatschappelijke organisaties en verenigingen in gesprek over thema’s als woningbouw, groen, parkeren, ondernemen en de opwek van energie. Dat gebeurt aan de hand van stellingen. De uitkomsten worden aan de gemeenteraad voorgelegd en moeten helpen bij het opstellen van de omgevingsvisie 2.0.

De data en de locaties van de VisieCafés (aanvang 19.30 uur):

  • donderdag 10 november: De Zilk in de Duinpan
  • donderdag 17 november: Noordwijkerhout bij VVSB
  • donderdag 24 november: Noorwijk Binnen in De Wieken
  • donderdag 1 december: Noordwijk aan Zee in de Muze

Aanmelden voor één van de VisieCafés kan per mail aan [email protected]

 

3 REACTIES

  1. Bouwen dat is zo getraineerd dat ze nu te laat zijn want een of andere rechter heeft dat van daag bevestigt .En als daar mensen inspraak in hebben hoor je er niks meer van ..Ze beloven van alles op dat gemeente huis maar er gebeurt niks.Parkeren in Noordwijk binnen het gaat alleen maar om parkeermeters neer terzetten .Lekker zo door gaan het geloof in de politiek is weg .

  2. Weten jullie waar je parkeermeters moet neer zetten rond het gemeentehuis ze staan tegenwoordig ook op de stoep dat mag allemaal mensen vrij parkeren is rond het gemeente huis . Je moet wel voor negen uur zijn want dan staat het vol met auto’s van de ambtenaren.Ze hebben van de stoep parkeer plaatsen gemaakt .

  3. Eigenlijk zou de gemeente moeten verplichten dat werknemers van het gemeentehuis uit Noordwijk en Noordwijkerhout, mits gezond van lijf en leden, met de fiets naar hun werk moeten. Gezond, minder milieuvervuiling, minder parkeeroverlast en minder irritatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in