Voorhout – De vlag in Voorhout waar een uitspraak van Hitler op stond, is weggehaald. Dat is gebeurd nadat de politie het gesprek aan ging met degene die de vlag had opgehangen. ‘De brede massa van een volk valt makkelijker aan een grote leugen ten offer dan aan een kleine’ Adolf Hitler, stond er op de vlag en het was een protest tegen de aanpak van corona. De vlag leidde tot protest van CIDI, de organisatie die opkomt voor Israël en het Joodse volk, en politieke partijen uit Teylingen. De gemeente Teylingen liet weten geen juridische grond te hebben om de vlag te kunnen verwijderen, maar dat is toch gebeurd. Nu wappert een vlag met de tekst: ‘zelf nadenken Wij maken ons hart voor vrijheid’.

14 REACTIES

 1. Het was toch maar een waarschuwing die wellicht heel controversieel over komt met dat ❤️ eronder.
  Afijn, begrijpend lezen kunnen mensen niet, men is te oppervlakkig en daarom kan het volk zoals deze vlag het al zegt makkelijk misleid worden. Manier waarop ermee omgegaan wordt geeft het niveau van ons volk alleen maar weer ..

  • Of het niveau van BP, als hij “het volk” op deze manier denkt weg te kunnen zetten….., regelrechte belediging, over niveau gesproken!

   • Ooit wel eens gehoord dat een Gemeente, CIDI of Labbekakkencorps geprobeerd heeft de Kinderbijslag af te schaffen op dezelfde motivaties ?
    Hypocrieten ..

  • Helemaal met je eens.

   Kijk naar de Toeslagenaffaire
   Kijk naar het CDA intern..
   Hun stemmen voor het lijsttrekkerschap..
   De Corona gekte..
   EN

   Weet heeel zeker dat CiDi ZEKER NIET ALLE JODEN vertegenwoordigd!
   Vele, vele Joden snappen hoe de uitspraak gelezen moet worden, ongeacht wie hem uitsprak.

   • > “Vele, vele Joden snappen hoe de uitspraak gelezen moet worden, ongeacht wie hem uitsprak.”

    Zo Kate, hoe weet jij dat eigenlijk zo zeker?

    Als het dan toch “alleen maar om de boodschap” gaat, waarom is het dan nodig om uitgerekend een quote van Hitler te gebruiken?

    Ik heb een veel eenvoudiger verklaring. Engel en de wappies van Lijst 30 / “Hart voor vrijheid” maken voortdurend ongepast misbruik van nazi- en holocaust vergelijkingen omdat ze daarmee aandacht krijgen. Daar zijn al meerdere voorbeelden van te geven, zie https://www.ad.nl/binnenland/jodenster-uitspraak-willem-engel-zet-kwaad-bloed-bij-cidi-verschrikkelijke-belediging~aa8fca21/

    Als bijvangst van deze onsmakelijke aandachttrekkerij krijgt deze beweging ook heel wat kastnazi’s erbij, die het heerlijk vinden dat er voor hen eindelijk een ogenschijnlijk fatsoenlijke aanleiding is om Hitler te citeren en de shoah te bagatelliseren.

    Engel zelf blijft met zijn opmerkingen nog net binnen het toelaatbare. Zijn volgers echter zijn heel wat minder slim en gaan hier vaak overheen. Zonder het te beseffen zijn zij slachtoffer van zijn campagne. Met hun demonstraties en knuffelsessies stellen ze zichzelf direct bloot aan gezondheidsrisico’s, en doordat ze zich angst laten aanpraten voor vaccinatie worden zij ook daardoor niet beschermd. Willem intussen vangt fijn donaties en werkt rustig aan zijn exitplan. Hij zit straks met de centen in Spanje danslesjes te geven, terwijl zijn viruswappies straks volkomen uitgespuugd en veracht achterblijven. Hij lacht zich een kriek!

    Er is op het coronabeleid best redelijke kritiek mogelijk, maar dat wordt volledig overstemd door het zieke complotdenken van Willem Engel c.s. Die vlag met Hitlerquote is de zoveelste uitwas van Engel’s irrationele angstcampagne.

    Iedereen die bij deze beweging zit, en nog een beetje zelf kan nadenken zou er goed aandoen eerder vandaag dan morgen afstand te nemen voordat zij er zelf nog meer door beschadigd raken.

 2. Ooit een Instantie, Labbekakkencorps of Gemeente meegemaakt die een einde heeft willen maken aan de Kinderbijslag???
  Zelfs CIDI leden nemen deze elke 3 maanden dankbaar in ontvangst…
  Hypocici ten top….

  Gewoon kwestie van begrijpend lezen!

 3. Ik snap de consternatie niet! Kunnen mensen niet lezen? … We worden slechts gewaarschuwd voor een totalitaire regime!

   • Waarom valllen enkelen over een volledige terechte duiding van A Hitler terwijl ze weten dat de spoedwet na 1 september gewoon weer wordt verlengd. Begrijpen veel mensen wel wat er boven ons hoofd hangt? En dat heeft niets te maken met ene Willem Engel of wappies, het zijn de ministers die de spoedwet keer op keer verlengen en dat terwijl corona nu zo goed als bestreden is of voor wat voor drogreden ze ook verzinnen. Met de komst van de geallieerden werd de bezetting nog eindig, nu worden we van binnenuit door onze ‘eigen’ regering becriminaliseerr, krijgen we allemaal massaal huisarrest, alleen al dat zou je de voorstanders nooit meer moeten vergeven. Alleen al op dit punt is de vergelijking met de oorlog volledig terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in