Lisse – De bewonersgroep Vlieglawaai Lisse roept Lissenaren op van zich te laten horen op de informatieavond van de gemeente Lisse. Die zou plaatsvinden op 21 maart, maar de gemeente heeft die verschoven naar een latere datum omdat de Luchtverkeersleiding Nederland er niet bij aanwezig kan zijn.

De bewonersgroep is bang dat wethouder Ruigrok binnenkort het vlieglawaaidossier wil sluiten. Vertegenwoordigers van Schiphol zullen volgens de groep aannemelijk proberen te maken waarom de bestaande situatie in Lisse niet kan veranderen. Dit is gebaseerd op onderzoek dat volgens Vlieglawaai Lisse niet juist is uitgevoerd. Volgens de actiegroep is de informatieavond de laatste mogelijkheid om Ruigrok te bewegen actie te ondernemen tegen de toenemende overlast door vliegverkeer in Lisse.

De gemeente zal binnenkort een nieuwe datum bekendmaken.

1 REACTIE

  1. Dit onderwerp heeft nooit echte aandacht gehad wat het verdiende. Ook de vorige gemeenteraadsamenstelling en de toenmalige burgemeester en wethouders hebben dit onderwerp links laten liggen en had zeker geen prioritteit. Ook de huidige coalitie met vooral wethouder Ruigrok van NieuwLisse, schenkt hier weinig tot geen aandacht aan, ook hier blinkt wethouder Ruigrok niet uit in serieuse oplossingen. Uiteindelijk heeft een groot gedeelte van de inwoners van Lisse 4jaar geleden vooral gekozen voor de inhoudsloze partij Nieuw Lisse, met oa dit tot gevolg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in