Bron: Voedselbank Noordwijk

Noordwijk/Noordwijkerhout – Voedselbank Noordwijk houdt op zaterdag 19 november een inzameling bij supermarkt Dirk in Noordwijk en bij Albert Heijn in Noordwijkerhout. Door de inzameling kunnen mensen en gezinnen die leven onder de armoedegrens goedkoper eten betalen. Voedselbank Noordwijk helpt deze mensen door ze tijdelijk van een gratis voedselpakket te voorzien als aanvulling op de dagelijkse behoefte.

De inzameling is hard nodig, de voorraad van de voedselbank is niet groot genoeg om iedereen te voorzien. De producten die de voedselbank op dit moment het hardst nodig heet, zijn: pot- en blikgroente, soep in blik of pak, fruit in blik, koffiepads, zonnebloemolie, rijst, thee en zoet broodbeleg.

De inzameling vindt plaats op zaterdag 19 november in supermarkt Dirk in Noordwijk Binnen en bij  Albert Heijn in  Noordwijkerhout. De stichting verzamelt tussen 08:00 en 18:00 zoveel mogelijk houdbaar voedsel. Een financiële donatie voor de aanschaf van verse producten is ook meer dan welkom en de stichting is nog op zoek naar vrijwilligers om te helpen met de inzameling.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in