Noordwijk – De problemen rond de lekkage van afgelopen vrijdag bij het sportcomplex aan de Lageweg zijn verre van opgelost. Het is bekend dat de vloer als verloren wordt beschouwd en de komende maanden niet gebruikt kan worden. Maar ook voetbalvereniging SJC, die boven de sportzaal zit, heeft veel last van de lekkage. Volgens de voorzitter van SJC douchen de voetballers komend weekend in ieder geval koud.

De voetbalclub wordt tot nu toe niet geïnformeerd over de schadeafhandeling van de lekkage. De voorzitter probeert al heel de week contact te krijgen met gemeente Noordwijk, maar tevergeefs. Sportbedrijf Noordwijk, dat het sportcomplex in beheer heeft, komt aanstaande dinsdag met een reactie over welke clubs en verenigingen gedupeerd zijn door de lekkage. Het heeft grote gevolgen voor de Noordwijkse Hockeyclub (NHC) die in de winter zou trainen in het nieuwe sportcomplex. En ook voor scholen die daar gymles zouden hebben.

SJC wil vooral weten hoe de situatie wordt opgelost en wanneer ze weer over warm water en de lift beschikken. Het sportcomplex is nog geen twee maanden open. De gemeente heeft nog geen alternatief gevonden voor NHC, zij noemen het verlies van de Schelft als een reden hiervoor. Zie hier de schade van de lekkage afgelopen vrijdag.

Update: toch warm water volgens gemeente, klik hier.

3 REACTIES

  1. Het gebouwtje heeft een paar centjes gekost en nu koud douchen ?
    Ik heb in de jaren 60\70 gevoetbald en nooit koud gedoucht.
    Wat een prutsers tegenwoordig!!!

  2. Nou in de jaren 50 heb ik gevoetbald als aspirant en na afloop douchen met koud water wat uit de Schie werd opgepompt. Dat waren nog eens tijden en daar werd je hard van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in