Noordwijk – NOVO verliest voor tweede keer op rij, dit keer met 4-0 van Leython 2. Leython 2 kent voor de heren van NOVO vele bekenden en dit belooft altijd een leuke wedstrijd. Alleen de vrijdagavonden zijn voor NOVO immer lastige avonden. Meerdere Noordwijkers hebben dan andere verplichtingen.

Met zeven spelers en zonder coach, wierp Patrick Bunt zich op als libero in plaats van inval spelverdeler. Leython begon sterk met scherpe serviceseries en zetten NOVO al snel op achterstand. Bunt groeide gestaag in zijn invalpositie en volbracht de liberotaak met verve. NOVO begon helaas te laat met een opstand. Het wist een 10-2 achterstand met onder andere een sterke servicebeurt van Jeroen van Eijk terug te brengen tot een 19-25 verlies. Gijs Paulides moest helaas vanaf de eerste set met een lichte blessure de wedstrijd volbrengen en kon niet op volle kracht spelen. Vervolgens ging de tweede set gelijk op, maar moest het de set wederom aan Leython toekennen met 25-21. Waarop de derde set een kopie van de tweede set bleek met wederom een 25-21 verlies.

Voor de vierde set moest Paulides toch opgeven en moest Bunt zijn invalbeurt vervolgen als aanvaller. Helaas kon NOVO geen vuist meer maken tegen de scherpe serviceseries en verloor ook de vierde set met 25-16.
Zaterdag 12 oktober mag NOVO een oude bekende verwelkomen. Thor uit Bergambacht keert na een paar jaar weer eens terug in Noordwijk. NOVO zal thuis om 15.30 uur de kans krijgen om het tij te keren na 2 verlies wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in