archieffoto


Noordwijk – NOVO won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Utrecht met 4-0. In de Galgewaard morste NOVO nog een punt door tegen VV Utrecht de laatste set te verliezen, nu lieten ze dat niet gebeuren.

NOVO blijft hierdoor in de top 3 meedraaien terwijl het derde team van VV Utrecht tegen degradatie vecht. Met een aangepaste opstelling had NOVO moeite om bij te blijven bij het ervaren Utrecht, maar vanaf 20-20 maakte de serviceserie van Gijs Paulides het verschil en de set werd vervolgens afgerond met 25-22. In de tweede set bleven de heren uit de Domstad meelopen en maakten het NOVO nog lastig aan het einde van de set. Door onder andere een hele sterke inzet van invaller Bart de Koning won NOVO alsnog met 25-23.

Daarna bleek NOVO toch de sterkere van de twee, vanaf 12-12 in de derde set brak Utrecht en liep NOVO met een serviceserie van Dennis Glasbergen uit naar 17-12 om de set vervolgens af te maken met 25-17. De vierde set bleek een kopie van de derde set waar de teams tot 12-12 gelijk opliepen, maar door NOVO gewonnen werd met 25-20.

NOVO kijkt vanaf de tweede positie met plezier uit naar de derby tegen koploper RVV in de Boorsmazaal in Katwijk. RVV heeft zichzelf een dienst bewezen door met 1-3 van VC Shot te winnen en lijkt af te stevenen op het kampioenschap. NOVO bleek eerder in het seizoen een geduchte tegenstander door van RVV met 3-1 te winnen in eigen huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in