Archieffoto: Cock Jue

Noordwijk – De heren van NOVO moesten aantreden tegen een geduchte tegenstander Shot uit Culemborg. Dit keer bleef NOVO in 5 spannende sets de mannen van Shot de baas, het werd 3-3.

NOVO kwam met een geweldige serviceserie met 8 punten van Jeroen van Eijk. Daarmee werd Shot direct onder druk gezet, maar Shot wist zich te hervatten in de set. NOVO speelde met veel bravoure en veel combinaties verrasten de heren van Shot. Met een 25-18 verlies had Shot zich toch warm gedraaid voor de tweede set, waarin een serviceserie halverwege de set Shot op 5 punten voorsprong bracht. NOVO wist deze achterstand weg te werken, maar verloor de set in een spannende eindstrijd met 25-27. De derde set viel weer met 25-18 ten prooi aan NOVO in een gelijklopende strijd. Na een achterstand in de vierde set kon NOVO zich helaas niet herpakken. Met 17-25 moesten beide teams de beslissende vijfde set spelen.

In de vijfde set gaven beide teams alles en werd het publiek vermaakt. NOVO kwam geregeld langs het blok met combinaties. NOVO overwon met 15-12 en kon genieten van een heerlijke overwinning. De Noordwijkers hebben een paar weken rust en komen pas 14 maart weer ten tonele op Sportpark Duinwetering tegen ZVH.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in