Noordwijk – De Vrije Ondernemers Noordwijk (VON) doen een dringende oproep aan de lokale politiek om definitief af te zien van een verplicht ondernemersfonds en het huidige fonds in Noordwijk per 1 januari 2019 op te heffen.

Dit naar aanleiding van hun onderzoek onder 1.336 bedrijven/ondernemers. Daaruit kwam dat 9% voor en 91% tegen een ondernemersfonds is. Voor de VON is dit het bewijs dat er geen draagvlak is voor een ondernemersfonds. De VON heeft het onderzoeksrapport “Recht door zee” inmiddels overhandigd aan de politiek.

De VON staat hiermee haaks op de mening van diverse ondernemersverenigingen, waaronder de NOV’s Noordwijk en Noordwijkerhout. Die beweren dat ondernemers voorstander van het ondernemersfonds zijn.

1 REACTIE

  1. Het onderzoek is flauwekul en totaal niet representatief voor wat de Noordwijkse, de Noordwijkerhoutse en de Zilker ondernemer echt belangrijk vindt.
    De goede ondernemer en gelukkig hebben we er daar veel van zoekt samenwerking en wil zich graag ontwikkelen om op de veranderingen in de Retail, horeca etc. en consument gedrag te kunnen anticiperen.
    Het ondernemersfonds creëert hiertoe veel mogelijkheden. Er zijn slechts een handjevol ondernemers die alleen het eigen belang voorop stellen en zij zijn dan ook tegenstander van het ondernemersfonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in