Foto: Postcodeloterij

Voorhout – Groot feest bij bewoners in het Geraniumhof in Voorhout. Op hun postcode 2215 MJ viel de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen. Dat bedrag mogen de deelnemers in deze straat verdelen. Voor sommigen betekende dat een cheque van 100.000 euro. De cheques zijn al uitgereikt. Voorhout viel vorig jaar januari ook al bij de Postcodeloterij in de prijzen. Toen viel de postcodekanjer van 54,9 miljoen in het dorp.

3 REACTIES

  1. ik vind loterijen maar niets en de reclames ook niet. ze zijn erg overdreven en wekken de mensen aan om mee te doen. ik lach er om.
    daarom doe ik niet met loterijen mee om dat ik nooit wat gewonnen heb. het kost meer geld dan winnen.
    als ik dat geld wat ik aan loterijen besteed heb op de bank had gezet had ik een leuk bedrag over gehouden.
    de media promoten loterijen en wekken valse schijn dat je zoveel kan winnen.ik tuin daar niet meer in ik weet wel beter!!

  2. Nog nooit geld gewonnen 1x ijs Albert heyn pakket en een cadeautje doe al jaren mee ook vriendenloterij zelfde verhaal de grootste winnaars zijn die Bnrs met hun dikke salarissen.vriendenloterij mee getopt nu de postcodeloterij .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in