Voorlopige uitslag Hillegom – in zetels

Hillegom – BBH en het CDA zijn de winnaars: BBH klimt van 7 naar 8 zetels en het CDA van 3 naar 4. D66 verliest een zetel en komt op 1. PvdA verliest ook een zetel en verdwijnt daarmee uit de raad. Gelijk blijven Bloeiend Hillegom op 3 zetels, de VVD op 2 en GroenLinks op 1. Het opkomstpercentage in Hillegom: 54,7%.

6 REACTIES

  1. slecht nieuws dit 🙁 Hoe is het mogelijk dat een partij tijdens dodenherdenking de gore moed kan hebben respect te vragen voor blauwhelmen, daarmee de geschiedenis eigenhandig te herschrijven, negeren dat de blauwhelmen verantwoordelijk waren voor vele doden in Sebrenica, levens die zij hadden moeten beschermen, levens die er kennelijk voor de heer Evers niet toe doen. Hoe is het mogelijk dat zijn partij groter wordt ? dat er zoveel stemmen in hillegom opgaan voor een partij die zo’n maling heeft aan de waarheid, aan fatsoen en normen en waarden waar de rest van nederland juist steeds meer kiest voor normen en waarden, genoeg heeft van leugens en bedrog ?

    • Leonie, te lezen in je stelling heb je hoogstens twee jaar lagere school afgemaakt. Ga je informeren in de geschiedenis en je zal versteld staan van de onzin die je hebt uitgekraamd. Onze jongens in Sebrenica waren weggestuurd met waterpistolen en kattepults. De NAVO (lees vooral Frankrijk in dit geval en zeker onze eigen onbenullige overheid) liet ze stikken.

  2. Loekie is een beetje de weg kwijt en weet blijkbaar niet het hele plaatje van destijds…….Ach ook dat mag in Nederland om 01.00 ’s nachts.

  3. Mooi dat partijen die zich hebben ingezet voor Hillegom ook gewonnen hebben. Dat PvdA niet meer in de raad zit is logisch. Tijdens de vergadering over de ontsluitingsweg was ze afwezig. Ziek! Hoe dom kan je zijn. De blauwhelmen verdienen ons aller respect en begrijp de kritiek niet van die “Loekie”.
    Wens de nieuwe gemeenteraad veel succes en wijsheid toe.

    • Waarom is het voor u logisch dat de PvdA geen plek meer in de raad heeft? Alleen maar omdat het raadslid op dat moment verhinderd was? Er is ook door de PvdA keurig werk verricht de afgelopen jaren in de raad. Uw uitlating van ‘Hoe dom kan je zijn’ lijkt me dan ook in geen enkel opzicht zinnig en nodig. Mijn stem is naar de PvdA gegaan en vind het jammer dat het niet gelukt is de zetel te behouden. Het is fijn om te weten dat Groen Links de komende 4 jaar wel mag meekijken in de raad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in