(foto Google StreetView)

Noordwijk – Bravahold, de exploitant van supermarkt Dirk, heeft bij de Raad van State een voorlopige voorziening aangevraagd vanwege de nieuw te bouwen supermarkt aan de Kerkstraat. Dat houdt in dat voorkomen wordt dat de bouw van de supermarkt op korte termijn kan plaats vinden. Eerder werd Bravahold door de rechter in het ongelijk gesteld. Daarop werd hoger beroep aangetekend. In afwachting hiervan zou al met de bouw begonnen kunnen worden. Dat wordt met een voorlopige voorziening voorkomen. De Raad van State buigt zich er woensdag over.

3 REACTIES

  1. Wie kan zich het krantenartikel nog herinneren met Dirk van den Broek op de vraag of hij niet bang is voor nog een supermarkt Met de stoere woorden: Ach wie bang is voor concurrentie moet geen ondernemer worden”

  2. Is er al gekeken naar de verkeers gaos die er nu al is waarom worden er geen huizen geboud of een flat dan krijgt de kerkstr toch ook meer bezoekers wat ze zo graag willen.Een groote supermarkt is toch genoeg in zoon centrum.Je helpt er de woning zoekende mee de winkeliers en minder verkeer .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in