Noordwijk – Hans van den Berg kreeg vorige week bezoek van de voorzitter van de Noordwijkse Oranje Vereniging, John Asselbergs. Afspraak was om het programma van Koningsdag door te spreken, maar Asselbergs had een schitterend cadeau voor Hans van den Berg meegenomen namelijk het Sparta-tricot van het huidige seizoen 2020-21, voorzien van de handtekeningen van de spelers, evenals een bijbehorend officieel certificaat. John Asselbergs heeft het unieke tricot gekocht via vakantieveilingen.nl. Hierdoor is een donatie gegeven aan de Stichting Casper, die zich bezighoudt met onderzoek naar alvleesklierkanker. Hans van den Berg is voorzitter van het Sparta genootschap Bollenstreek.

3 REACTIES

  1. Alle lof voor den voorzitter! Voor zijn inspanningen om de mooiste club van het land op de kaart te zetten in de Bollenstreek en symphatisanten van de Kasteelclub bij elkaar te brengen.
    Sparta naar vooruh!

    • En uiteraard ook mooi dat de opbrengst van dit Sparta shirt naar ontzettend belangrijk onderzoek gaat.
      Bravo!

  2. Als Hans zich een doel stelt wordt dat doel gehaald: De politieke Stamtafel, openstelling van de toren van de ouwe Jeroenskerk, oprichting van het genootschap Sparta Bollensyreek en ommelanden, de heropbouw van de Witte School na de brand, etc., etc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in