Noordwijkerhout – NZLokaal en CDA vinden de openingstijden van de publieksbalie van het gemeentehuis in Munnekewey te beperkt.

Per 1 juli is die balie bij wijze van proef voor een half jaar geopend, maar volgens beide partijen is er maar een beperkte dienstverlening. Een paspoort aanvragen kan, maar het ophalen moet in Noordwijk gebeuren. Ook de openingstijden vinden ze te beperkt. Van B&W willen NZLokaal en CDA weten waarom er nauwelijks publiciteit is gegeven aan de proef. Dit zou volgens hen niet helpen bij het slagen ervan. Ook vinden beide partijen het niets dat de publieksbalie in Noordwijkerhout alleen op afspraak open is. Ze pleiten voor een vrije inloop, net als bij de publieksbalie in Noordwijk.

Daarnaast zou het oude gemeentehuis een meer centrale en logischer locatie zijn voor de publieksbalie.

5 REACTIES

  1. De balie in Noordwijk werkt ook gewoon op afspraak, ik moest een afspraak maken om een paspoort aan te vragen. Er is helemaal geen vrije inloop in Noordwijk.

  2. Pardon meneer Nieq….buurtschapje?? Het gemeentehuis in Noordwijkerhout straalt tien keer meer klasse uit dan dat van Noordwijk. Ik ben ervan overtuigd dat er in Noordwijkerhout veel betere ambtenaren zaten dan in Noordwijk De publieksvriendelijkheid stond ver boven die van Noordwijk. Er waren in Noordwijkerhout ook geen politieke intriges en soaps van het kaliber zoals dat al jarenlang in Noordwijk speelt. Vergeleken met Noordwijkerhout is Noordwijk een achterstandswijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in