Noordwijk – De politieke partij Puur heeft vragen aan B & W gesteld over het schrappen van het extra ophalen van GFT-afval in de zomer. Tijdens de zomermaanden werden groente-, fruit – en tuinafval elke week opgehaald in plaats van een keer in de 14 dagen. Dat werd gedaan omdat bij warm weer het afval snel bederft met alle nadelen hiervan. Dit wordt nu geschrapt omdat er een capaciteitsprobleem is als gevolg van de corona-crisis. Puur wil weten wat het probleem precies is en waarom het niet opgelost kan worden. Volgens Puur kan geld het probleem niet zijn, want er is extra corona-budget beschikbaar.

8 REACTIES

 1. Als iedereen dat gaat doen zal het we gou stinken het is een pure bezuiniging ze geven nu de corona over al de schul van .

 2. Weer zo een onzinnige maatregel van Noordwijk.
  En alles wordt heden ten dage op het Corona gebeuren gegooid.

 3. Het is toch echt te hopen dat dit plan van tafel wordt geveegd en er een oplossing komt, helemaal eens met LJ123 Het Coronavirus wordt constant als excuus erbij gehaald en niet alleen bij de gemeente Noordwijk

  Als dit wordt geschrapt is dit niet alleen voor dit jaar, maar kan je er op wachten dat er volgend jaar wordt aangegeven dat de proef zo goed is bevallen dat het permanent wordt teruggedraaid.

 4. Wij wonen 3 hoog .met de containers op de begane grond onder ons .als de bakken vol zijn dan ruiken wij het op ons balkonnetje.van daar 1 x per week legen graag

  • Bankrekeningen zijn bekend als de regenten willen innen kan ook gebruikt worden voor restitutie
   Zal wel te moeilijk zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in