Noordwijk – Bruisend Noordwijk legt zich niet zonder meer neer bij het raadsbesluit geen verder onderzoek te doen naar het ondermijningsdocument. De partij vraagt nu helderheid door het stellen van vragen aan B&W.

Zo wil Bruisend weten wie opdracht gaf voor het samenstellen ervan. Daarnaast wil de partij weten wanneer het huidige college wist van het document en waarom toen niet besloten is tot openbaarmaking.

Ook vraagt Bruisend Noordwijk of het RIEC (Regionale Informatie- en Expertise Centrum) en het BING (Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten) hebben gereageerd op de inhoud en zo ja op welke wijze. Beide instanties kregen het document toegestuurd.

1 REACTIE

  1. Prima idee van Bruisend Noordwijk. Nee ik heb ook met deze partij niets te maken. Maar ieder weldenkend politiek bewust mens wil toch weten hoe het zit en wie er schuldig of onschuldig zijn aan die politieke puinhoop die hierdoor ontstaan is. Snap niet dat de gehele raad hier in niet meegaat! Het is dan net of de huidige politiek iets te verbergen heeft. Het gaat nogal ergens om zeg!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in