Noordwijkerhout – NZLokaal heeft aan het college van Noordwijkerhout vragen gesteld over het onlangs geopende fietspad, dat deels over het terrein van Sancta Maria gaat.

De partij wil van burgemeester en wethouders weten of Noordwijk en Noordwijkerhout concessies hebben moeten doen aan de ontwikkelingscombinatie Sancta Maria om het fietspad geopend te krijgen, zo ja welke en of hiermee geld gemoeid is. Daarnaast wil NZ weten of het fietspad openbaar is en of er op het Sanctaterrein sprake is van toezicht.

Tenslotte is NZLokaal benieuwd waarom het deel van het fietspad over het Sanctaterrein slechts van 9 – 21 uur opengesteld is.

 

1 REACTIE

  1. Je kan wel een fietspad openen maar je moet ze ook onderhouden want het is droevig gesteld met het onder houd in de streek met de fietspaden in de streek >het gras groed aan alle kanten een halve meter over de fietspaden.Ze worden steeds smaller en gevaarlijker je moet wel onderhoud plegen ,En dat kan wel beter ,Ik denk dat er van de gemeente er maar wijnig op een fiets zitten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in