Noordwijk – Bruisend Noordwijk wil af van de hondenbelasting in de gemeente. De partij herinnert het college aan het coalitieakkoord, waarin het voornemen tot het afbouwen van deze belasting is opgenomen.

Bruisend Noordwijk snapt niet dat de gemeente nog altijd een van de duurste gemeenten is op het gebied van de hondenbelasting, terwijl steeds meer gemeenten afscheid nemen van deze taks. Uit een poll die de partij hield, bleek 84% van de respondenten voor afschaffing te zijn.

Bruisend Noordwijk wil van het college een overzicht ontvangen van de kosten en baten van de hondenbelasting en vraagt hoever Noordwijk is met het “afbouwen” van deze belasting.

4 REACTIES

  1. Zolang er niet geruimd wordt moet er hondenbelasting betaald worden.De gemeente moet dit over 2jaar bekijken als het zelf ruimen goed gaat is het vroeg genoeg om te stoppen met die belasting .Dus honden bezitters doe je best deze twee jaar en ruim je stront op.Want die 80% zijn allemaal honden bezitters.

  2. Het valt mij op dat ik de laatste tijd weer meer hondendrollen op de stoepen zie liggen. Uiteraard is het altijd de hond van een.ander. Maar zo komen we dus nooit van de hondenb eelasting af. En trouwens, het is ook aso omdat andere mensen er heel veel overlast van ondervinden. Oh ja, ik heb zelf ook een hond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in