Het Julianahofje

Noordwijk – De VVD maakt zich zorgen over de situatie rond het plan Julianahof.

Volgens raadslid Knapp blijft het ‘angstvallig stil’ in de richting van de omwonenden. Hij vindt, dat ze recht hebben op ‘serieuze communicatie over de verdere planvorming’. Ook moet de mening van die omwonenden meegenomen worden in de toekomstige plannen.

Hij vraagt het college van burgemeester en wethouders, dat er zeer snel weer met de omwonenden contact opgenomen wordt. Daarnaast is Knapp benieuwd naar de stand van zaken, ook waar het gaat om de grondpositie van woningbouwcorporatie STEK. Het college moet binnen enkele weken reageren.

4 REACTIES

  1. Dat is de eerste keer dat de VVD de zich ergens druk maakt .Die vraag heb ik niet horen stellen over het Jan Kroons Plein ja ik snap het al dat is het kindje van mnr ter Hark .De verkiezingen komen er aan dus dat wordt zieltjes winnen .

  2. Heel goed dat er iemand vragen stelt. Ongelooflijk dat dit project nog op de tafel ligt gezien de parkeerdruk en het parkeerplaats tekort in dat gebied… de bestuurder die dit door gaat drukken moet een persoonlijk belang hebben want dit is bestuursrechtelijk klachtwaardig…

  3. Alleen beperkt bouwen voor huurders/kopers die moeten afzien van het bezit van een eigen auto. 2 deelauto’s voor het hofje is voldoende past in het toekomstbeeld.

  4. Betrek de omwonende in de bouwplannen en wees transparant. Er wonen veel mensen in de kern Noordwijk Binnen en er zijn veel bedrijven, winkels, een school, weekmarkt, etc. welke een enorme druk op de parkeerplaatsen en verkeersveiligheid geeft. Een veel beter plan is maak er een mooi parkje van waar vogels en 🦔 kunnen wonen en eten ; een soort gezellig parkje/ tuin waar mensen uit de omgeving kunnen tuinieren en elkaar ontmoeten, hoe leuk zou dat niet zijn, een rustieke plek voor historisch Noordwijk Binnen, wat parkeerplaatsen erbij, en veel mensen die er van genieten.
    Laten we Noordwijk Binnen vooral leefbaar en veilig houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in