In den Houte moet in 2023 bebouwd zijn

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De Noordwijkse D66-fractie wil van B&W weten waarom voor de kernen van Noordwijkerhout en De Zilk geen aanvullende nieuwbouwlocaties voor (sociale) woningbouw worden gezocht.

Aanleiding is de brief van Sint Antonius van Padua. Daarin spreekt de woningstichting haar zorg uit dat de sociale woningbouw in Noordwijkerhout en De Zilk gaat stagneren na 2023 en dat daardoor problemen op de woningmarkt ontstaan.

Ook wil D66 weten of het klopt dat de gemeente Sint Antonius van Padua niet heeft betrokken bij het Deltaplan woningbouw en zo ja waarom niet. D66 pleit ervoor in de toekomst ook de woningstichtingen mee te laten denken over nieuwe woningbouwlocaties.

3 REACTIES

 1. Nou D66, dat laat zich niet zo moeilijk raden.
  De gemeente wil alleen hoge inkomens want daar valt meer te halen.
  Helaas zijn Noordwijkerhout/De Zilk en Noordwijk tot elkaar veroordeeld en dat zullen de inwoners weten ook.
  Alles wordt geregeld en gestuurd vanuit de visie van (ex)Noordwijk en Noordwijkerhout/De Zilk worden gezien als een noodzakelijk kwaad.

 2. Wat een onzin LJ 123, het is eerder andersom met een raadszetel verdeling van 16 Noordwijkerhout/de Zilk tegen 11 Noordwijk.
  De door jou genoemde hoge inkomens mogen de financiële lasten dragen die Noordwijkerhout en de Zilk te kort komen voor hun mooie (toekomstige) plannen.

 3. Nogmaals de woonwagenbewoners willen uitbreiding woonwagenstandplaatsen in de gemeente Noordwijkerhout. Dit weet de gemeente al jaren maar de gemeente doet net alsof dat natuurlijk niet zo is. Nieuwe gemeente ik roep u op om in gesprek te gaan met de woonwagenbewoners. Dit is de gemeente opgedragen door minister Ollongren. Niet zoals de oude gemeente op dezelfde voet doorgaan ook al zitten er een paar oude rotte in de raad wie dit natuurlijk niet willen.
  Zat locatie mogelijkheden in Noordwijkerhout voor een uitbreiding voor sociale woonwagenstandplaatsen inclusief woonwagens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in