Noordwijk – Bruisend Noordwijk stelt vragen over het huishoudelijk afval en de overlast daarvan. Volgens de fractie verschijnen er op social media veel meldingen van overlast rond het aanbieden van de afvalstromen bij centrale ondergrondse containers. Bij de berichten worden vaak ook foto’s van de situatie toegevoegd.

De fractie wil weten wat de gemeente concreet met de overlast gaat doen en of er sprake is van capaciteitstekort in de verwerking van huishoudelijk afval. Bruisend Noordwijk vraagt zich ook af of er niet betere informatie en voorlichting moet worden gegeven.

1 REACTIE

  1. Goedemorgen Jaap, Met enig verbazing jouw verhaal gelezen over afval overlast. Al meer dan twee jaar ben ik met een andere Noordwijkerhouter bezig om dit project aan te pakken onder de noemer SCHOON NOORDWIJK. Alle bestuurders, gemeenteraadsleden en ambtenaren heb ik aan tafel gehad maar er is helemaal NIETS gebeurt. Heb honderden meldingen gedaan bij fixi ( in het openbaar) over illegaal afval storten met foto’s ., maar nog nooit een reactie van een gemeenteraadslid. ( Even melden dat Fixi zeer adequaat de boel weer opruimt. !! ) Dan komen de verkiezingen er aan en dan staat het op eens op de agenda van de politieke partijen. Ja en dat geeft bij mij een heel vervelend gevoel . Dan meld zich een nieuwe partij aan en die wil dit een echt aanpakken Nieuwe mensen, nieuwe kansen !! . Op 27 januari jl. heb ik met enige burgers en ambtenaren, de zaak weer opgepakt en is er constructief vergaderd over dit probleem met mogelijkheden van oplossingen. Goed weekend allen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in