Foto 112Bollenstreek

Noordwijk – D66 heeft vragen gesteld over de betonnen palen op het Jeroensplein. Aanleiding is een ongeluk, vrijdag, waarbij een automobiliste met haar auto omsloeg na een aanrijding met zo’n paaltje. In november 2016 werd een motie aangenomen om de paaltjes te vervangen of verwijderen.

Het college van B&W zou in gesprek gaan met de architect om samen tot een oplossing te komen. Uiterlijk 1 april zou het college een plan voorleggen aan de gemeenteraad. De D66-fractie wil weten of het gesprek met de architect inmiddels heeft plaats gevonden en wat hiervan de uitkomst was.

Ook vraagt D66 wanneer het college denkt te komen met een voorstel om de betonnen palen te vervangen.

4 REACTIES

  1. Kan de architect als eigenaar van het intellectueel eigendom niet aansprakelijk worden gesteld voor deze ontwerpfout?

  2. Eens met Boze Burger. Ook nodig ik de architect uit om met een rolstoel vanuit Woonzorgcentrum Jeroen over deze straat te lopen. Benieuwd naar de eerlijke ervaring

  3. Steentjes zijn soms gevaarlijk glad. Gevaarlijk voor motoren, brommers, snelle fietsen.
    Onnodig gevaarlijk plein, alleen omdat het er architectisch mooi uit moet zien….

  4. Heel simpel alle kosten voortvloeiend uit ongelukken verhalen op de man die dit wangedrocht van een kunstwerk bedacht heeft. Dan stapt hij wel af van zijn rechten. Het is sowieso te zot voor woorden dat een gemeente zo’n contract aangaat. Zitten we allemaal te slapen dan ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in