Noordwijk – Jaap de Moor van Bruisend Noordwijk vraagt de gemeente snel plannen te maken om de chaotische verkeerssituatie op de Keuvel te verbeteren.

Het staat er vol geparkeerde fietsen en brommers en daardoor is weinig coronaproof loopruimte over. De partij sprak met de winkeliers, die het parkeerprobleem erkennen, maar tegelijkertijd ook afhankelijk zijn van hun klandizie. Aanwijzingen van ATC-medewerkers worden volgens Bruisend Noordwijk niet altijd opgevolgd en BOA’s zouden niet bekeuren.

Bruisend Noordwijk vraagt B&W om een structurele verbetering van de situatie. De partij pleit voor een fietsenstalling in de parkeergarage van Broekland. Het college wordt gevraagd in gesprek te gaan met winkeliers en Broekland. Ook wil de partij weten of BOA’s worden ontmoedigd te bekeuren in het gebied.

4 REACTIES

  1. Gaat dat nog om die 400 euro bekeuring mét strafblad dus baan kwijt? Heel goed dat BOA beetje rustig aan doet. En die demonstratie in Amsterdam waar alles mocht zijn we ook nog niet vergeten.

  2. Ze kunnen beter in de winkels kijken daar is het een drukte je moet horde lopen om niet tegen iemand aantelopen die drukt met fietsers is er niet ban gisteren 2jaar geleden vroeg de gem Noordwijk of de mensen een iede haden die zijn ingestuurd er is nooit iets mee gedaan .En daar zaten echt goede ideeën bij .

  3. Dit is een overdreven hype.. er valt lekker over te keuvelen, dit is expres tot nieuws gemaakt om de mensen aan de gang te houden, er staan bijvoorbeeld fietsen helemaal verweerd en roestige ketting, normaal plakt de gemeente daar ‘weesfiets’ op en verwijderd ze dan. Nu laten ze ze expres staan. En die lastige hekken maakt het alleen maar krapper. Haal gewoon die hekken en pijlen weg en de drukte is voorbij. Dit wordt alleen maar hoog gehouden om dingen gedaan te krijgen waar men doorgaans niet achter staat.

  4. En als het personeel van de Digros de fietsen in de kelder zetten heeft men zeker 30 plaatsen meer .Dus dat probleem is op gelost .Dis gem ga eens een praatje maken met mnr van Der Broek .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in