Noordwijk – Het is onduidelijk hoe het met de sloop van de gebouwen naast de Hotels van Oranje is. De sloop lijkt al een tijdje stil te liggen. Volgens omwonenden is er alleen een deel gesloopt om zo ruimte te maken voor de verbouwing van de Hotels van Oranje. Ook zou er sprake zijn van een lopende procedure voor een gewijzigde bouwvergunning voor de appartementengebouwen. Op het Vuurtorenplein zouden volgende week bouwcontainers komen te staan. Bovenstaande zaken zijn voorgelegd aan de gemeente Noordwijk en de Hotels van Oranje, maar vragen blijven onbeantwoord.

11 REACTIES

 1. Ik kijk iedere week gemeenteberichten. Heb geen aanvraag werkterreinvergunning gezien. Ook is de oprit (links) voor scootmobielen/rolstoelgebruikers en mensen die moeilijk trappen lopen, is nog steeds afgezet.
  Onbegrijpelijk!

 2. De spelregels veranderen tijdens het spel.. kreeg al de indruk dat ze nog ene poosje een beetje herrie liepen te maken maar eigenlijk niets deden, het volk zo lang mogelijk in slaap zien te houden.. dat is nu mislukt. Het hele dorp moet nu een zienswijze indienen, alle procedures belopen volgens alle regels.. gelijke monniken gelijke kappen. De Voorstanders zullen nu als troef zeggen: Doe niet zo moeilijk anders zitten we veel langer met die shameplek. Dat is geen argument en het risico.. laten ze het hele project maar gewoon helemaal afblazen.

 3. Waar is het pad gebleven links van de trap. De bestrating is eruit en lijkt nu bij het terrein van de hotels van oranje te horen. Mooi met zand afgevlakt etc…ben benieuwd of iemand weet hoe dit zit. Lastig voor mensen met een rolstoel of scoot mobiel.

  • Dat hele Schuitengat is voor een appel en ei aan ze verkocht waardoor het nu hun terrein is geworden. Hier is ook nog niet het laatste woord over gezegd. Hierdoor mogen ze er met verbouwen zolang een hek omheen zetten, bij de heropening is er dus sprake van een erfdienstbaarheid genaamd: Overpad.

 4. Als het straks klaar is, het appartementencomplex hoe zal het Vuurtorenplein er dan uit zien? Nog steeds een beschamend gat?

 5. De gemeente trekt een miljoen euro uit voor het investeren in het weven van goede ambtenaren.
  Wat mij betreft mag het twee miljoen worden. e Dat betaalt zich zeker terug als er eenmaal goede ambtenaren zijn. Het is treurig hoe er nu o.a. te werk wordt gegaan bij dit project.

 6. De gemeente trekt een miljoen euro uit voor het investeren in het werven van goede ambtenaren.
  Wat mij betreft mag het twee miljoen worden. e Dat betaalt zich zeker terug als er eenmaal goede ambtenaren zijn. Het is treurig hoe er nu o.a. te werk wordt gegaan bij dit project.

 7. Wat zijn dat voor ambtenaren in Noordwijk hebben ze dan nergens verstand van en dat bedrijf uit leiden wat klauwen met geld kost zou i
  K eerst maar een schop geven of is de politiek zo verstrengeld dat de directeuren van grote bedrijven in Noordwijk het voorzet zeggen hebben het is toch een zootje.Geven straten weg voor een euro waar ze zes appartementen van een miljoen op bouwen ze lachen zich dood om zo’n bestuur ..Er zijn partijen die heel Noordwijk verkwanselen voor een habbekrats.Maar mensen dit hebben we aan onszelf te danken .Hadden de echte Noordwijkers maar anders moeten stemmen .We zijn geen eigen baas meer in eigen huis .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in