archieffoto

Noordwijk – Lijst Salman Noordwijk en de VVD hebben aan B&W vragen gesteld over de voorgenomen sluiting van het Noordwijkse politiebureau.

Volgens Lijst Salman betekent de sluiting dat de afstand tussen burger en politie wordt vergroot en het gevoel van veiligheid juist verkleind. Voor Lijst Salman is het van groot belang dat de politie altijd bereikbaar is en daarbij hoort een politiebureau met ruime openingstijden. De partij wil weten wat het college gaat doen om een slechtere dienstverlening te voorkomen. Ook wil Lijst Salman weten hoe het bij een toekomstige politiepost wordt geregeld met aangiftes.

De VVD wil weten wat er is gebeurd sinds in juni 2018 burgemeester Jan Rijpstra nog verzekerde dat het Noordwijkse politiebureau niet dicht zou gaan. Ook vragen ze wat het college heeft ondernomen om sluiting te voorkomen en waarom de gemeenteraad niet eerder is geïnformeerd over de plannen.

2 REACTIES

  1. Gewoon net als de post een loket maken in een tijdschriften winkel. Na een tijdje weten we niet beter. Ik denk dat de service gerichtheid er zeker op vooruitgaat.

  2. Vreemd dat je pas na ruim 2 uur ziet dat je opmerkingen in behandeling is. Maar ik zie dat het vermoedelijk gaat lukken. Ik ben nieuw hier dus even wennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in