Noordwijkerhout – Het bericht van het college van burgemeester en wethouders over een mogelijke permanente sluiting van zwembad De Schelft zorgt voor onrust. Niet alleen in Noordwijkerhout, maar ook bij de politieke partijen. PUUR en CDA hebben hier vragen over gesteld.

Fractievoorzitter Taetske Visser-Danser eist meer duidelijkheid: ,,U schrijft dat er ‘diverse’ keren is ingebroken. Welke maatregelen heeft u vóór de eerste inbraak getroffen om vandalisme en diefstal van waardevolle componenten uit de installatie te voorkomen? En waarom hebben deze geen effect gehad? Welke maatregelen heeft u ná de eerste inbraak getroffen om herhaling en verder mogelijk onomkeerbare gevolgen van diefstal te voorkomen?’’ Ze wil ook weten wanneer het college besluit of het zwembad definitief dicht gaat.

Sebastiaan Duivenvoorde (CDA) vraagt: ,,Was er sprake van adequate beveiliging bij het zwembad (camera’s, alarmsysteem etc.)? Zo nee, waarom niet? Zo ja, zijn er direct na de brand in november veiligheidsmaatregelen genomen bij het zwembad om diefstal te voorkomen? Waarom wel/niet?’’ Duivenvoorde wil ook weten, of het überhaupt wel reëel was te verwachten, dat het zwembad na de brand nog open zou zijn gegaan.

Lees hier alle berichten over de Schelft.

3 REACTIES

  1. Waarom vragen ze niet meteen of de Schelft en het zwembad waren verzekerd en zo ja hoeveel geld krijgt de gemeente nu van de verzekering,
    of mogen de burgers dit weer niet weten.

  2. Waarom vragen ze niet meteen of de Schelft en het zwembad waren verzekerd en zo ja hoeveel geld krijgt de gemeente nu van de verzekering,
    of mogen de burgers dit weer niet weten.

  3. Het duurt al veel te lang, er wordt wat bekokstooft en het zal waarschijnlijk niet gunstig uitpakken voor Noordwijkerhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in