Vragen over stopzetten bouwprojecten vanwege stikstof

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – De Noordwijkse D66-fractie wil van B&W weten welke bouwprojecten in de gemeente mogelijk getroffen worden door het stopzetten van het Programma Aanpak Stikstof (PAS).

Aanleiding is de uitspraak van de Raad van State dat PAS niet langer mag worden gebruikt om te bouwen op basis van verwachte toekomstige positieve effecten van compensatiemaatregelen voor de uitstoot van stikstof. Dit betekent dat veel bouwprojecten stil zullen komen te liggen en ook de goedkeuring van bestemmingsplannen wordt onzeker.

De Vereniging Nederlandse Gemeenten is een onderzoek gestart naar welke gemeenten hierdoor getroffen worden. D66 vraagt ook of Noordwijk heeft meegedaan aan het onderzoek en op welke wijze.

2 REACTIES

  1. Hoe ironisch dat juist D66 hier vragen over gaat stellen. Dankzij dit soort ‘groene’ partijen zitten we juist met deze ellende.

  2. Ze zijn helemaal gek geworden in dit land de liefste kleuter van Europa je kan beter die vliegtuigen aan de grond houden .en weer terug naar 100 km en niet meer stemmen op D’66 GroenLinks en de sp. Ze helpen her hele land naar de donder op 500km wordt de grootste kolen centrale van Europa gebouwd en hier moeten ze weg is dit nog te rijmen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in