foto Google Streetview

Noordwijkerhout – NZLokaal is bezorgd over het achterstallig groenonderhoud op de hoek Nachtegaalstraat/Wildlaan.

De groenstrook is ernstig verwaarloosd. Het onderhoud is in het verleden veelal uitgevoerd door omwonenden. Zij kregen van de gemeente de toezegging dat de gehele strook opnieuw zou worden beplant. Omdat nog steeds geen actie is ondernomen, heeft een omwonende zich gericht tot NZLokaal. Die heeft de zaak opgepakt en wil van B&W weten wanneer de groenstrook aan de beurt is voor een opknapbeurt.

Ook zien ze graag dat de omwonenden een stem krijgen in de keuze van de aanplant. Tenslotte vraagt NZLokaal de gemeente om deze vergeten groenstrook toe te voegen aan het groenonderhoudsplan, zodat het groen ook netjes blijft.

2 REACTIES

  1. Ook weer zo’n blunder van het vorige NOORDWIJKERHOUTSE COLLEGE niet gereserveerd voor de toekomst. Net zoals deSSchelft, het renoveren van de Victorieberg enz. enz.. En maar zeuren en zeiken over het vorige Noordwijkse college. Heel snel terug draaien die fusie. Dan is Noordwijkerhout totaal failliet. Maar dat snappen ze niet!!

  2. Onzinnig bericht. Alsof dit zo bijzonder is. In de hele gemeente is sprake van achterstallig onderhoud aan openbaar groen en bestrating….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in