Noordwijkerhout – De diefstallen uit en beschadigingen aan zwembad De Schelft hebben tot vragen geleid door NZLokaal.

Fractievoorzitter Lisette van der Vossen wil weten, of de gemeente Noordwijk een opstal-, inboedel- en brandschadeverzekering heeft afgesloten. En hoeveel geld er van de verzekeringsmaatschappij ontvangen kan worden.

Ook vraagt Van der Vossen zich af, in hoeverre het beveiligingsbedrijf verantwoordelijk kan worden gesteld voor het feit dat dit soort misdrijven door inbrekers en vandalen plaats konden vinden. NZLokaal hoopt, dat met de eventuele inkomsten van de verzekeringen de geschatte kosten van 969.000 euro voor het openstellen van zwembad De Schelft flink omlaag kunnen. Wat dan weer de kans vergroot, dat het zwembad daadwerkelijk open kan gaan. Het college moet binnen enkele weken antwoorden.

1 REACTIE

  1. Ze geven op Noordwijk aan zee miljoenen uit aan parkeerplaatsen allemaal voor vreemd volk maar voor de eigen mensen is een miljoen te veel waar een hele gemeenschap aan betaald heeft .Nee ze geven het liever aan een boulevard en aan een bus lijn waar wij niks aan hebben .Wat een beleid nog anderhalf jaar en dan kunne we ze allemaal weg stemmen .Ter Hark Salman Alkemade vd Berg .weg met die lui .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in