Hillegom – Stichting Vrienden van Oud-Hillegom bestaat 30 jaar. Dat wordt gevierd met het boek “Verhalen uit Hillegom”. Dat bevat 60 van de columns “Sporen van Vroeger” die Jacolien van der Valk elke twee weken schrijft voor De Hillegommer.

Dit boek wordt gepresenteerd tijdens de Vriendenavond van vrijdag 6 maart en is vanaf dan voor € 11,– te koop bij de stichting en bij The Read Shop in Hillegom. Het boek bevat naast de columns meer dan 170 foto’s. De Vriendenavond wordt gehouden in De Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16, Hillegom. Start om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Entree € 5,– inclusief een consumptie.

Daarnaast organiseren de Vrienden ook een jubileumexpositie over de Hillegomse bloembollengeschiedenis. Die wordt geopend op zondag 8 maart om 14.00 uur in de Holkamer van Kwekerij Veelzorg. Behalve de dinsdagavond-openstellingen is de expositie ook te zien op zondag 8 en 29 maart en op de dinsdagmiddag 10 maart, van 14.00-16.30 uur met gratis entree. Deelname aan de themawandeling van 29 maart is € 5,– inclusief koffie/thee en wat lekkers. De wandeling start om 14.00 uur op Kwekerij Veelzorg en duurt ongeveer anderhalf uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in