Teylingen – Het wifi-netwerk van Wireless Leiden binnen de gemeente Teylingen is op zoek naar vrijwilligers voor het onderhoud en het oplossen van storingen aan het netwerk.

Wireless Leiden biedt niet alleen in de Leidse regio, maar ook op verschillende plaatsen in de gemeente Teylingen gratis wifi aan. Daarvoor zijn op diverse hoge opstelpunten zogenaamde nodes geplaatst. Via deze nodes kan men gratis toegang krijgen tot internet. Dat is onder andere mogelijk bij de stations in Voorhout en Sassenheim, het Bestuurscentrum van de gemeente Teylingen in Voorhout, het Oude Raadhuis in Warmond, maar ook op veel andere plaatsen in de gemeente. Het Wireless Leiden-netwerk binnen de gemeente Teylingen wordt momenteel echter niet onderhouden wegens een gebrek aan lokale vrijwilligers. Hierdoor worden eventuele storingen niet meer verholpen.

Wireless Leiden is daarom op zoek naar vrijwilligers uit de gemeente Teylingen die de noodzakelijke werkzaamheden aan het netwerk kunnen uitvoeren. Geïnteresseerden kunnen informatie krijgen en/of zich aanmelden bij Rick van der Zwet, secretaris van Wireless Leiden, via het e-mailadres [email protected].

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in